A4 arkitekter og ingeniører A/S er en rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed med speciale i vedligeholdelse, istandsættelse og ombygning af større boligejendomme.

Kontakt os for en uforpligtende vurdering af jeres projekt, og find ud af hvorfor A4 er blandt de førende danske virksomheder indenfor bygningsrenovering.

logo

Dit navn

Email

Telefon

Indtast den blå kode i feltet nedenfor

Beskriv kort opgaven du skal have løst

* Alle felter skal udfyldes

mail@a4.dkTlf. (+45) 70 26 62 62Gladsaxevej 1042860 SøborgFind på kort

Vi udsender 2-4 gange om året et nyhedsbrev med aktuelle og relevante nyheder omkring renovering og vedligeholdelse af ejendomme.

Du kan let framelde dig igen, og vi deler naturligvis ikke din adresse med nogen.

logo

Dit navn

Email

Organisation

Fællesrum

Fællesrum

Et varmeanlæg, som er ude af balance, bruger en masse ekstra energi, uden nogen opdager det. I foreningens samlede regnskab er det dyrt og dermed er det dyrt for beboerne.

Indregulering sikrer, at pumperne ikke kører for hurtigt, og at fremløbstemperaturen ikke er for høj, samtidig med at der er god varme i alle lejligheder.

A4 kan hjælpe med at vurdere, om de gamle reguleringsventiler fungerer optimalt. Vi kan sørge for, at de bliver skiftet ud, og vi kan beregne, hvordan de skal indstilles, så varmeanlægget er i balance og kører med mindst mulig udgift.

A4s referencer vedrørende Fællesrum

Bygherre AB Abel Cathrines hus
Adresse Istedgade 19 m.fl.
By 1650   København V
Enheder 30
Projekt Etablering af tagterrasse
Bygherre AB Thorsgade 3-13
Adresse Thorsgade 3-13
By 2200   København N
Enheder 60
Projekt Udskiftning af tagbeklædning, etablering af tagterrasse, renovering af gade- og gårdfacade samt istandsættelse og maling af vinduer.
Bygherre AB Tibirkegården
Adresse Guldbergsgade 72 m.fl.
By 2200   København N
Enheder 180
Projekt Udskiftning af brugsvandsinstallationer. Indretning/ ombygning af fælleshus.
Følg A4 på Facebook og modtag gode råd og nyttig viden, der er relevant for dig, som er i bestyrelsen for en boligforening